Netherlands

dutch_flag1image14_02

Drinksystemen voor vee

“We worden gedreven door de behoefte naar modernisatie van de veeboeren

Ontwikkeling en voorziening van drinksystemen voor iedere behoefte”

MIRACO heeft een revolutionair, gepatenteerd drinksysteem voor vee ontwikkeld. Na vele jaren van onderzoek heeft MIRACO een drinksysteem ontwikkeld dat geen energie behoeft en is daarmee een pionier op het gebied van de fabricage van automatische, polyethylenen drinksystemen voor vee.

De gepatenteerde, unieke baloplossing in de drinksystemen die geen energie verbruiken biedt isolatie tegen bevriezing in koude winters (tot – 40 °C) en als bijkomend voordeel heeft het een verkoelend effect op het water in de warmere zomermaanden.

Kosteneffectiviteit in het boerenbedrijf is van groot belang in de praktijk van het veeteeltbedrijf. De drinkwatersystemen van MIRACO die geen energievoorziening behoeven verlagen t.o.v. de traditionele systemen de kosten drastisch.

De feiten

Voor zwaar gebruik, Sterk, Veilig voor het vee, Duurzaam, Weinig onderhoud, Met een lange levensduur, Verminderde aanzet van algen, Waterbesparend, Verbruikt geen energie

Het vee is het hele jaar door op een effectieve manier voorzien van koel, vers en schoon water, wat een essentiële voorwaarde is voor het behalen van optimale groeicijfers van het vee.

MIRACO is op de internationale markt een deelnemer van belang.

 

Miraco Europe
Hunzag Kft

1012 Budapest, Logodi u 22 24
Tel: 36 1 213 9789
Email: hunzag@hunzag.hu
Website: www.hunzag.hu

Miraco International

John Paterson
1 719 201 3338
john@euroagnz.com