Sweden

sweden_flag1image14_02

Kostnadseffektiva vattensystem från MIRACO!

Moderniseringsbehoven inom djuruppfödning är vår drivkraft

Alla slags lösningar för utveckling och leverans av dricksvattensystem

MIRACO har utvecklat ett revolutionerande patenterat dricksvattensystem för djurbesättningar. Efter många års forskning tog MIRACO fram ett vattensystem som inte kräver eluppvärmning och var då först av alla med att presentera en vattenautomat tillverkad av polyetylenplast.

Det patenterade, unika flottörsystemet innebär att vattentrågen är frostskyddade även under extrema vinterförhållanden (ned till -40 °C) och ger dessutom en kylande effekt under de varma sommarmånaderna.

Inom djurhållning är det i dag av största vikt att driva en kostnadseffektiv verksamhet. MIRACOs dricksvattensystem utan eluppvärmning för djurbesättningar innebär en rejäl kostnadssänkning jämfört med traditionella vattensystem.

Nyligen utvecklade MIRACO den unika vattenautomatserien ”Big Spring”, som är resultatet av den internationella efterfrågan från stora mjölkproducenter på en isolerad, öppen vattenautomat med vattenkapacitet för fler djur.

Fakta

Slitstark, robust, djursäker, hållbar, låga underhållskrav, lång livslängd,

minskad algbildning, vatteneffektiv, kräver ingen eluppvärmning

Detta effektiva system garanterar svalt, färskt och rent vatten för djurbesättningen året runt. En oumbärlig detalj för att optimera tillväxten inom djurhållning.

MIRACO har i dag en betydande internationell marknadsnärvaro.

Miraco Europe
Hunzag Kft

1012 Budapest, Logodi u 22 24
Tel: 36 1 213 9789
E mail: hunzag@hunzag.hu
Website: www.hunzag.hu

Miraco International

John Paterson
1 719 201 3338
john@euroagnz.com